Loading... Loading...

Garden Cafe @ 75 Francis

Brigham & Women's Hospital | Boston, MA
The Brigham & Women’s Hospital cafeteria renovation/addition will join the two north pods of the second floor through an addition, replacing the exterior building skin at this floor, and a complete gut renovation of the cafeteria. This will greatly improve the interior environment and customer experience in the cafeteria with more generous seating, enhanced views to the exterior, natural light, and the introduction of large planting beds. These planting beds, increased views and natural light are part of a campus-wide initiative to bring a stronger presence of nature to patients, visitors and hospital staff.
enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Pinterest

COMPLETED

2016 (est.)

SIZE

15,000 sf

COST (2016)